Mesazhi i Bashës: Komisioni i Reformës zgjedhore është komisioni i paraburgimit të Damian Gjiknurit me shokë

Asnjë produkt i tij nuk do të njihet. Reforma do të votohet me referendum nga shqiptarët.

Ju e dini fare mirë bandat e taksidarëve kanë shkatërruar buiznesin e vpgël, kanë mbyllur qepenat e 30 biznesve përditë, kanë shkkatuar mjerim dhe papunësi. Duket në xhepat e zbrasur, tek fermerët e braktisur, duket tek mjerimi iI pensionistëve, tek dëshpërimi i rinisë që ndodhet par dy aleternativave. Të ulë kokën apo të ikë në emigracion. Asnjë prej këtyre alternativave nuk pranohet as nga këta 200 të rinj, as nga demokratët e tjerë. Ne do të qëndrojmë, në do të përballemi, ne do të fitojmë.

Qytetarët e dinë se ajo që na pret në fund të kësaj beteje nuk është vetëm rotacioni politik. Rotacionin politik është i pashmangsëhm. PD dhe aleatët janë maxhoranca numerike. Rotacioni ëhstë emergjencë kombëtare, po ne jemi në betejë për të diktuar që rregullat europiane të jenë rregullat e zgjedhjeve shqiptare.

Garancia e vetme është qeveria tranzitore pa edi ramen kryeministër. Përdhunuesi serial I zgjedhjeve, nuk mund të jëtë kujdestar I zgjedhjeve. Për këtë duhet një reformë e vërtetë zgjedhore për të cilën pyeten qytetarët. Kam një mesazhs për ata që janë ulur bashkë me damian gjinkurin, që duhet të ishte në burg për vjedhje votash, të ulur bashkë me ata që janë kapur në përgjime duke blerë e shitur vota, duke kërcënar demokratët: Zonja dhe zoterinj, ai nuk është komisioni i reformës zgjedhore. Ai është, në pjesën më të madhe, komisioni i paraburgimit të Damian Gjiknurit me shokë.

Asnjë produkt i tyre nuk përbën gjë tjetër veçse një turp. Nuk e njohim, nuk do ta njohim, mos harxhoni kohën kot.

basha