Basha: 200 të rinj i bashkohen PD në Shkodër në një orë kritike për Shqipërinë

200 të rinj i bashkohen PD në Shkodër në një orë kritike për Shqipërinë. Rama po kthen burgjet politike. I ka oret e numëruara. ne jemi partia me proeuropiane dhe me proamerikane.

Rasti i parë që një aktiv i përqendruar i qarkut zhvillohet në një fomat të tillë, në një palat sporti, me një masivitet dhe entuziazëm që është tregues për mijëra demokratë shkodranë, të malësisë së madhe, vaut të dejës dhe Pukës.

200 anëtarë të rinj i bahskohen PD në një orë kritike të betejës sonë për demokraci dhe vlera perëndimore, në një udhëkryq vendimatar që vijnë jo të marrin, por të japin, të japin kontributin e tyre. Ju uroj mirë se vini në shtëpinë elirisë, mirëse vini në forcën më europiane dhe më pro amerikane.

Është porsia ime e veçantë t’ju kujtoj se sot ju i bashkoheni të vetmes forcë politike që lindi me idealin e shqipërisë si gjithë europan. Vini në shtëpinë e lirisë që ka sakrifkuar si rrallë kush për lirinë, me arben brocin në krye dhe bëheni pjesë e një armate lirie, që e tundi komunizmin nga themelet.

Vini në një familje të shquar qëndrese dhe përballje, që ka dhënë shumë për demorkaci, lririnë, zhvillimin, indievimin dhe mirëqenien e tij, që ka dhënë aq shumë për të rikthyer lirinë e besimit në Zot. U uroj besimtarëve myslymanë agjërim të lehtë e të pranuar nga Zoti.

Keta 200 të rinje të reja bashkohen me ne ditën kur bisha e tiranisë së krimit ka marrë në dorë çdo pushtte, ka politikiziar policinë njësoj si 28 vite më parë. E ka shndërruar në mbrojtëse të krimit të organizuar. Shqipëria në udhekqyq njësoj si 28 vite më parë, kanë dhunuar qytetarët e tiranës që mbrojnë shtëpitë e tyre dhe mbajnë në burgje të burgosur politikë.

Kur njerëzit tanë, përfaqësues të pd, si klevis balliu, u ngitën për të qëndruar në krah të njerëzve, kanë urfhëruar arrestimin e tij. Është dita kur edi rama do të kthejë të burgosurit politikë, po përdor policinë për të dhunuar qutetarët kundë rligjit. Ia them qartë e prerë: I ke orët e numëruara.

Nuk pranojmë kurrë më që ligji të veprojë me 2 standarde, të nderojeë e të mbrojë trafikantët e vajzave dhe grave, trafikantët edrogës dhe të dhunojë qytetarët ednershëm, biznesin e ndershëm, ata që mbrijnë pronën dhe shtëpitë ë tyre.