Shqipëria në këmbë: Rama ik!

Janë me mijëra protestues të cilët kanë bllokuar rrugën në të dyja krahët në të gjithë vendin duke mos lejuar të mos kalojnë asnjë mjet. Kreu i PD, Basha po merr pjesë në protestën që opozita po zhvillon në Elbasan.

“Rama ik, Rama, ik”, janë parrullat që hedhin protestuesit e revoltuar.

Tek ish-Sheshi “Shqiponja” është bllokuar rruga duke bllokuar çdo mjet që vjen nga qyteti i Durrësit apo anasjelltas.

Banorët e Unazës së Re i janë bashkuar protestës së opozityës dhe vijojnë të hedhin shashka drejt punimeve që kanë nisur tek ish-Shqiponja në shen jë revoltë kundër shembjes së banesacve të tyre.

Protesta do të zgjasë nga ora 18.00 deri në orën 20.00.

Sikundër raportohet edhe drejtuesit e mjeteve i janë bindur bllokimit, duke mos pranuar të përplasen me protestuesit.

aaa