Qytetarët e Librazhdit të vendosur në rrugën pa kthim për largimin e Ramës dhe zgjedhje të lira

Kryesia Dega e PD, Librazhd u mblodh per te diskutuar mbi situaten e rende, politike dhe ekonomike te vendit. Në këtë takim mori pjesë edhe sekretari organizativ i PDSH, Sait Dollapi.

Diskutimet ishin te forta, motivuese, kerkuese dhe te pergjegjeshme permes pergjegjesive qe ka secili si individualisht ashtu edhe ne drejtimin e strukturave ne zonat ku jane zgjedhur.

U diskutua per aksionin opozitar dhe mbare popullor kunder qeverise se krimit te udhehequr nga edver droga. Aksioni opozitar tashe eshte shtrir ne te gjithe vendin perfshire edhe Librazhdin.

Te gjithe diskutantet, qartesuan pozicionet e tyre ne raport me PD dhe qytetaret, duke artikuluar se ndjeshmeria popullore dhe besueshmeria ndaj PDSH-se dhe Kryetarit Basha eshte rritur ndjeshem, si dhe kerkesa per vazhdimin e protestave deri ne rrezimin e edver rames eshte kthyer tashme ne refrenin e dites.

Kryesia ne unanimitet te plote mori disa vendime per ecurine e punes me strukturen, komunikimin me qytetaret per situaten e rende politiko-ekonomike dhe aksionin kunder oligarkise ne territorin qe mbulojme, rajon (qarku Elbasan) dhe kombetar (Tirane).

Demokratet dhe qytetaret e Librazhdit, jane te qarte dhe te vendosur ne rrugen pa kthim per rrezimin e oligarkise si dhe per zgjedhje te lira e te ndersheme.

Askush s’na ndal, as policia dhe prokuroria qe jane kthyer ne derivate te pushtetit autokratik dhe hajdut te edver rames.

Librazhdas neser date 2-5-2019 ne oren 18.00 te gjithe bashke ne rrethrrotullimin e bradasheshit (Elbasan) ti japim doren e fundit dhe te hedhim ne gremine hajduterine e rilidasve te pangopur.

Bujar Vreto

58684795 2663980933675193 1957492977932697600 n