Pollo: Idea luftënxitëse e Ramës, Thaçit e Vuçiçit u varros në Berlin

Genc Pollo ka reaguar njw ditw pas samitit tw Berlinit duke vlerwsuar qwndrimin europian kundrw copwtimit tw Kosovws dhe ndryshimit tw kufijve nw Ballkan.

“Samiti i Berlinit pati një konkluzion të qartë: Bashkimi Europian me një zë unik, të qartë e të fortë refuzon ndryshimin e kufijve në Ballkan, përkatësisht copëtimin e Kosovës. Kjo ide antieuropiane e luftënxitëse e Ramës, Thaçit e Vuçiçit u varros në Berlin. Faleminderit kancelares Merkel por edhe Presidentit Macron që marrin përgjegjësi për të korrigjuar papërgjegjshmëritë e treshes ballkanike.

Por edhe konfirmimi i një lajmi të keq: nuk ka vendim për negociata në qershor për shkak të korrupsionit e krimit në Shqipëri. Rama tërheq pas vetes edhe Zaevin”, shkruan Pollo.