Rama braktiset nga qytetarët edhe në Elbasan

Edi Rama është braktisur nga qytetarët e Elbasanit në takimin e tij të organizuar për të folur për bashkinë.

Siç edhe duket nga pamjet që transmetohen nga vetë regjia e Ramës, në këtë takim ka shumë pak njerëz që kanë marrë pjesë dhe po dëgjojnë kreun e PS.

Nisur nga fakti se janë shumë pak njerëz, ata kanë ndjekur në këmbë me qëllim që të ngjanin sa më shumë.

Këtë e ka vënë re edhe vëtë Rama i cili ja ka hedhur fajin shiut për këtë pjesëmarrje të paktë.

Screenshot 51556356801