Ballina Aktualitet Policët në garë kush të shtyjë më shumë protestuesit për të mbrojtur...

Policët në garë kush të shtyjë më shumë protestuesit për të mbrojtur Ramën: Shtyni, shtyni se po vjen lideri!

Pas Shkodrës, edhe Elbasani i dha “mirëpritjen” e tij kryeministrit Edi Rama, i cili edhe në vizitën e tij të sotme, në kuadër të turit “Bashkia që duam”, u shoqërua nën masa të rrepta sigurie dhe me dhjetëra forca policie.

Në ndihmë të forcave të policisë u vendosen dhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë të cilët në disa raste u përplasën me protestuesit në përpjekje për të mbajtur të lirë rrugën që do të kalonte eskorta e kryeministrit.

Madje aq aktivë ka qenë policët për të mbrojtur shefin e tyre sa po bëhen objekti humori në rrjetet sociale.

Siç mund të shihet edhe në foton e mëposhtme të siguruar nga Syri.net, policët e kanë treguar me shumë zell dashurinë e tyre për liderin.

Exit mobile version