Një tjetër kandidat i listës së PD refuzon mandatin e deputetit!

Kryetari i FRPD Sarandë dhe anëtari i Këshillit Kombëtar, Jolio Dine refuzon mandatin e deputetit. Konfirmimi jepet nga vetë Dine në statsuin e tij social Facebook.

Postimi i Jolio Dine

Nuk e pranoj mandatin e deputetit!

Endrra ime eshte te ndryshoj Saranden, edhe duke sakrifikuar…veten!

Jo te ndryshoj veten, duke sakrifikuar Saranden!

Nese nje dite do me duhet te perfaqesoj bashkeqytetaret e mi, dua te zgjidhem me vullnetin e lire te tyre, permes zgjedhjeve te ndershme dhe ne nje Shqiperi demokratike!

3 27