Betejë popullore në çdo qytet ku shkel këmba e kryepushtit!

Rama është i rrethuar nga revolta popullore në çdo qytett që shkel. Edhe sot në Elbasan ai u prit me revoltën qytetare ndonëse ishte një mot me shi të dendur.

Qindra qytetarë i kishin zënë pritë në hyrje të Elbasanit me parrulla “Rama ik”. U desh ndërhyrja e ushtrisë së armatosur dhe 1indra policëve me skafandra që të bënte të mundur futjen e Ramës në qytet.

Në qytet ai është braktisur nga qytetarët. Në takimin e tij kanë marrë pjesë vetëm zyrtarët e e Elbasanit dhe ata të marrë me autobusa nga Librazhdi Peqini e Cerriku.

Rama zhvilloi dje një vizitë në Shkodër nën masa të forta sigurie, me një prani të lartë të forcave speciale, por megjithatë ai është pritur në kryeqendrën e veriut me protestat e qytetarëve dhe studentëve.

Në Shkodër Rama ishte braktisur tërësisht nga qytetarët. Fotot e publikuara nga rrjetet sociale tregonin se pjesmarrjka në takimin e Ramës ishte shumë më e ulët se të punësuarit nga Rilindja në institucionet shtetërore në qarkun e Shkodrës.

7 1 1

shkodra

ssss

3 25