Hoqët vjedhurazi gërmat e një ndërtese, por vallë a do të mundeni të hiqni gërmat e një qëndrese?!

Elona CASLLI

Alfabeti i Qëndresës

Lartmadhëri

Orëve të natës janë hequr gërmat mbi ndërtesën e Teatrit Kombëtar. Nëse do të kish qenë një veprim krejt i rregullt dhe në përputhje me ligjin do të ish kryer ditën dhe jo vjedhurazi natën.

Lind pyetja Lartmadhëri: Hoqët vjedhurazi gërmat e një ndërtese, por vallë a do të mundeni të hiqni gërmat e një qëndrese?!

Në atë shesh Lartmadhëri ka një bashkësi gërmash që nuk mund të vidhen as pas mesnate dhe as pas mesdite.

Dhe a dini se çka përfaqësojnë ato gërma Lartmadhëri?!

Përfaqësojnë atë që quhet Alfabet i Qëndresës.

E kush e njeh Alfabetin e Qëndresës, njeh vetëm një autoritet – Autoritetin e së Drejtës-.

Post Scriptum- Shkulja e gërmave nga Teatri Kombëtar nuk bën gjë tjetër veçse më risjell ndërmend Kamel Daoud-in …..

Duket se ata e urrejnë qytetin dhe duket sikur vijnë për të bastisur një vend të huaj. Qyteti për ta është plaçkë lufte. Ata e konsiderojnë si prostitutë plakë, e fyejnë, e keqtrajtojnë, e pështyjnë në surrat ……

auto 58379291 10211718473471049 4967593469867458560 n1556269433

58381862 661372900999924 6965981567319539712 n