Sot ora 18:00 Shqipëria kundër Ramës dhe narkoshtetit të tij!

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, qindra mijra qytetarqë nga të katër anët e vendit në orën 18:00 bllokojnë akstet rrugore kombëtare për të dëshmuar kolapsin e plotë të kalbësirës se narkoshtetit dhe kreut të tij Edvin Kristaq Urrejtsi!

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Sot ora 18:00 Shqiperia kunder Edvin Urrejtesit dhe narkoshtetit te tij!

Qindra mijra qytetare nga te kater anet e vendit bllokojne akstet rrugore kombetare per te deshmuar kolapsin e plote te kalbesires se narkoshtetit dhe kreut te tij Edvin Kristaq Urrejtsi!

T’i shporrim, t’i shporrim, t’i shporrim kalbesirat. Fitore! sb