Kërcënohet në rrugë dhe përmes sms-ve, Tufa padit në gjykatë deputetin e PS dhe…

Drejtori i Institutit të Studimeve për Komunizmin, Agron Tufa ka paditur në Gjykatë, deputetin socialist Spartak Braho, Sabit Brokajn, Arben Dukën dhe Fatos Tarifën.

“T’ju gjejnë vendin shpifjeve. Shpifjet ndaj meje për shkak të detyrës. Kam patur presion në rrugë, presion halabak, presion përmes sms-ve. S’jam përzier kurrë me llumin. Kanë 28 ditë front sulm të kuq. Spartak Braho më ka kërcënuar publikisht”, tha Tufa para mediave.

agron tufa 1