Në burg prej 8 muajsh, por rroga i vazhdon sepse është militant i PS

Skandalet e administratës së Rilindjes nuk kanë të mbaruar. Ish-kryeministri Sali Berisha, ka postuar një tjetër denoncim të qytetarëve, të cilët tregojnë se si militantët e Rilindjes marrin rrogë edhe pse janë në burg.

Në denoncimin e radhës, një punonjës i Drejtorisë së Monumenteve Korçë, tregon se si me urdhër të Ilir Xhakollit, një punonjës i Muzeut të Linit merr rrogën pre 8 muajsh, edhe pse është në burg, pasi ka shtypur një njeri.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Ne burg prej 8 muajsh por rroga i vazhdon sepse eshte xhan i partise!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Persh Doktor.Dua te bej nje denoncim se vetem tek ty kam besim dhe ne asnje institucion tjeter.Jam nje punonjese e Drejtorise se Monumenteve te Kultures Korce dhe desha te denoncoj nje rast abuziv ketu kemi nje punonjes ne muzeun e Linit dhe ka 8 muaj qe ka bere aksident me pasoje vdekje ne gjendje te pire dhe prej 8 muajsh ndodhet ne burg dhe merr rrogen Aleksander Seitllari.

Kete dr e mban Ilir Xhakolli dhe i ka bere presion dhe drejtorit tone se une te heq nga puna nqse ti heq ate ka hyre ne bela dhe drejtori nga Iliri na eshte shprehur vete drejtori qe so na marre ne qafe Ilir Xhakolli me kete rast se eshte super skandal .te vrasesh me makine i pire dhe te paguhesh.te lutem anonim doktor.