Pse Agron Tufa sot ndihet i kërcënuar prej falangave të kuqe?!

Lirim NEZHA

Le te behemi si fillim 1000 vete qe pelqejme kete foto e permes saj mbeshtesim misionin e veshtire te shkrimtarit,poetit dhe studiuesit Agron Tufa, i cili, ne cilesine e drejtuesit te Institutit te Studimeve te Krimeve te Komunizmit (ISKK),po germon dhe po hedh drite mbi nje mori krimesh te komunizmit gjate kohes se diktatures.

Por ai sot ndihet i kercenuar prej falangave te kuqe qe fatkeqesisht sot jane te fuqishme politikisht dhe ekonomikisht,jane te pushtetshem dhe dhe kane te gjithe predispozicionin per te ndeshkuar si dikur te gjithe ata qe perpiqen te nxjerrin ne drite krimet e tyre.

Agron Tufa eshte sot simboli i njerezve te guximshem dhe nuk duhet lene vetem…!