Kjo shtëpi duhet të ishte muze, por Edvin barbari i vuri ruspën…

Kjo ka qënë shtëpia ime qindra vjeçare në qëndër të Tiranës, direkt pas 15-katëshit. Më 3 shtator 2009 e shembi Edvin Kristaq Rama për aferat e tij korruptive, e shembi me gjithë mobilje brenda. Kjo shtëpi nuk u ndërtua pas ‘90-tës, por para 100 vjetëve. Kjo shtëpi duhet të ishte muze pasi për herë të parë në këtë shtëpi u krijua shoqata e ish të përndjekurve dhe persekutuarve politikë dhe Kryetari i saj u zgjodh mandela legjenda e burgjeve antikomuniste shqiptare gjyshi i fëmijëve tëe mi, Osman Kazazi.

Kjo shtëpi ka pritur e përcjellë Lidera, politikanë e diplomatë dhe jo vetëm shokët bashkëvuajtsit e burgjeve të diktaturës. Ju përshkrova sa më lart për të treguar që Edvin Kristaq Rama duhet varur e tërhequr zvarrë pasi me shtresën e të përndjekurve politikë nuk sos persekutimi.

Dje baballarët e tij sot ai. Përshkrova dhe bëra një tablo për të treguar se barbarizmi, kanibalizmi skizofrenia, etja për t’u pasuruar duke masakruar popullin dhe sidomos shtresën e përndjekur politike për Edvin Kristaq buçen  nuk njeh limit…

Ndaj popull çohu se Edvin barbari nuk pyet është shtëpi para 100 vjetësh apo mbas ‘90. Me Edvin Ramën dhe bandën e tij duhet vepruar si me #Çausheskun, në të kundërt skllavërohuni për ditë derisa t’ju vijë edhe motrat gratë bijat t’ju a perdorë si “gjeraçina”

Vepro tani, koha ka ardhur, çohu nga Shkodra në Vlorë për përmbysjen e këtij regjimi barbar e gjakatar.

Zamira KAZAZI

57094433 124540145386548 1560755845094965248 n