Ky është shefi bandit i komisariatit nr.4 që dhunoi sot një grua

Ky është Agim Hoxha, shef i komisariatit nr.4 Tiranë, i cili dhunoi një femër sot në mengjes e cila po mbronte jetën e saj. Shtëpija është jeta, po të prishen, shemben shtëpinë të kanë shembur jetën. Krim të dhunosh një femër kur mbron mosprishjen e shtëpisë së vet. Agim Hoxha pushtetet ikin e vijnë, po ti e ke menduar pas rënies së kësaj qeverije se ku do përfundosh ????!!!

As lëpirja e sahanlëpirja juaj nuk do t’ju bëj më punë sepse në qeverinë e Kryeministrit të ardhshëm, Lulzim Basha nuk do të ketë vend për ju militante ogurzi dhe as llapa juaj nuk do t’ju bëjë punë, do të jetë një shtet për shqiptarët dhe i shqiptarëve dhe një polici profesioniste pa ju e leshi e leshrat…

Zamira KAZAZI

Zv.Kryetare Degës PD, Njësia nr.9