Ballina Aktualitet Reporterët Pa Kufi reagojnë për dhunën e ushtruar nga policia gjatë protestës...

Reporterët Pa Kufi reagojnë për dhunën e ushtruar nga policia gjatë protestës së opozitës

Sot Reporteret Pa Kufi reaguan ne lidhje me dhunen e ushtruar gjate protestes ku dhe gazetaret qe raportonin ishin pjese e saj! Te pakten dy gazetare perfunduan ne spital nje nga gazi helmues dhe nje nga dhuna policore per fajin e vetem se po pasqyronin protesten e opozites!

Kjo dhune ndaj qytetareve, gazetareve, ndaj fermereve, ndaj studenteve ndaj kujtdo qe eshte kunder duhet te marre fund! E kjo merr fund kur largohet ai qe ka 6 vite qe dhunon shqiptaret, Rama!

Me poshte reagimi:

Reporteret Pa Kufi i kerkojne autoriteteve shqiptare, te cilet shpresojne te hapin negociata me Bashkimin Europian, te mos perdorin dhune joproporcionale gjate protestave, ne menyre te vecante per reporteret te cilet mbulojne protestat!

RSF_Inter urges the Albanian authorities, which hope to open European Union accession negotiations in June, not to make disproportionate use of force during the demonstrations, in particular with regard to reporters covering this movement

Exit mobile version