Kush është 80 vjeçarja nga Mati që iu bashkua protestës madhështore të 13 Prillit

Në protestën madhështore të ditës së shtunë kanë marrë pjesë të moshuar dhe të vegjël duke treguar se revolta popullore ndaj Ramës dhe qeverisë së tij sa vjen e rritet.

80 vjeçarja Mine Koka nga Mati iu bashkua protestës madhështore ditën e shtunë para Kryeministrisë duke sfiduar moshën dhe shiun.

Denisa Vata, kryetare e Forumit Rinor të PD për Matin, tregon se nëna 80 vjeçare kishte dëshirë që të vinte në protestë për të shprehur revoltën e saj kundër kësaj qeverie të korruptuar dhe kriminale.

Ajo ka udhëtuar mbi 100 kilometër rrugë për t’iu bashkuar protestës dhe këtë gjë e ka bërë me dëshirë dhe do të vijojë ta bëjë edhe në protestat e tjera.

56931932 310560746280419 1170224347294466048 n

1 20

protesta 3

2 18zeri i amerikes