Gjobitet PD me 20 mijë lekë pse qytetarët urinojnë në zyrën-nevojtore të Ramës

Një polic bashkiak me emrin Edmond Memia ka gjobitur me 20 mijë lekë PD-në vetëm pse qytetarët e konsiderojnë zyrën e Ramës dhe godinën e Kryeminitrisë një nevojtore dhe shkojnë që të urinojnë atje.

Kjo ka ndodhur në protestën e së shtunës lku disa qytetarë protetsuan në mënyrën më origjinale. Ata nuk ushtruan dhunë, por thjesht urinuan para zyrës së Ramës duke i bërë të qartë se cila është vlera e vërettë e këtij institucioni që tashmë për shqiptarët kosniderohet thjesht si një nevojtore për të shkarkuar nevojat fiziologjike.

PD dhe opozita e bashkuar zhvilluan të shtunën një nga protestat më madhështore para Kryeministrisë duke i treguar botës se regjimi tashmë nuk mund të mabhet më në këmbë me votat e vjedhura të zgjedhjeve të vitit 2017.

Protesta e opozitës ka gjeturv një mbështetje mjaft të madhe në të gjithë mediat ndërkombëtare që i kanë bërë jehonë revoltës në Shqipëri si dhe kanë transmetuar direkt dhe me foto këtë protestë madhështore.

procesverbali