Policë civilë i venë flakën një makine para Parlamentit (Foto)

Policë civilë të futur në radhët e protestuesve i kanë vënë flakën një makine që ndodhej e parkuar para parlamentit. Zjarrvënia ka qënë e qëllimshme për të përhapur panic në opinionin public dhe për të fajësuar protestuesit.

Partia Demokratike deklaron se, nuk janë protestuesit ata që i kanë vënë flakën makinës tek Parlamenti. Ajo ishte e vetmja makinë e lënë në zonën e zbrazur nga çdo automjet tjetër përvcc atyre të policisë dhe të medias. Kjo do të thotë se makina është lënë nga vetë policia, që ta digjnin vetë dhe të akuzonin protestuesit për zjarrvënie.

Makina ka qënë e një qytetari, por papritur asaj i është vënë flaka nga policët civilë të future nga Llesh kimiku në mes të protestuesve si provokatorë.

Edhe në protestat e tjera ka patur mjaft policë civilë mes protestuesve, të cilët kanë krijuar skena të dhunshme.

protesta parlament

2222