Gazetarja humb ndjenjat nga gazi helmues

Gazetare e Tema Tv pas goditjes së policisë me gaz helmues ka pësuar humbje të ndjenjave. Gazetares i kanë ardhur në ndihmë koleget e saj dhe disa nga protestuest.

Po ashtu policia ka derdhur gaz helmues edhe në drejtim të kreut të opozitës, Lulzim Basha.

Po ashtu edhe fotografi Arben Dajci është plagosur në protestën e sotme, që tani është zhvendosur para parlamentit. 

gazetarja