Foto e ditës nga Washington Post! I madh e i vogël në protestë!

Washington Post, gazeta më e njohur në SHBA ka publikuar në rrjetin e saj një foto nga protesta madhështore në Tiranë. Fotografia po bhet hit në rrjetet sociale.

Opozita po zhvillon protestën më të madhe që është zhvilluar ndopnjëherë kundër qeverisë e kryeministrit Rama. Opozita dhe mbështetësit e saj filluan në Tiranë në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe përballë Kryeministrisë protestën e tyre të 9-të në serinë e protestave antiqeveritare të filluara në mesin e shkurtit të kaluar dhe të parën që filloi në orët e para të mbrëmjes.

protesta 3