15 protestues të plagosur rëndë nga dhuna policore

Burime nga Partia Demokratike bënë me dije se, janë mbi 15 protestues te verifikuar aktualisht ne proteste te plagosur ose me probleme te renda me frymëmarrjen.

Nga organizatoret e protestës raportohen edhe gazetare te dhunuara.

Gazetare e Tema Tv pas goditjes së policisë me gaz helmues ka pësuar humbje të ndjenjave. Gazetares i kanë ardhur në ndihmë koleget e saj dhe disa nga protestuest.

Po ashtu edhe fotografi Arben Dajci është plagosur në protestën e sotme, që tani është zhvendosur para parlamentit.

gaziii