Ballina Uncategorized Kreu i Dhomës së Tregtisë Britani-Shqipëri nderohet me “Çertifikatë Mirënjohje” në Afrikën...

Kreu i Dhomës së Tregtisë Britani-Shqipëri nderohet me “Çertifikatë Mirënjohje” në Afrikën e Jugut

Kreu i Dhomës së Tregtisë Britani-Shqipër, Zenel Hoxha është nderuar nga shteti i Afrikës së Jugut. me “Certifikatë Mirënjohje”. Lajmi për këtë vlerësim jepet nga vet z.Hoxha përmes një postimi në Facebook.
Ja postimi i Zenel Hoxhës në Facebook
Miq te nderuar, dëshiroj te ndaj me ju vlerësimin qe mora sot nga shteti i Afrikës Jugut, për kontributet ne vite ne mbështetje te lirisë dhe demokracisë te popullit te Afrikës Jugut.
Shpreh mirënjohjen e thelle për te gjithë ata qe vlerësojnë atë qe bej unë ne këtë jetë, e me këtë rast vlerësimet shkojnë te Qeveria Demokratike, Ambasada, stafi i saj dhe personalisht te SH.T.Z. Shirish Soni Ambasador i Republikës te Afrikës Jugut ne Romë.
Me poshtë është përkthimi i përmbajtjes te vlerësimit nga Shteti i Afrikës Jugut:
Certifikatë mirënjohje
Ne 100 Vjetorin e Nelson Mandeles, 2018
Zotit Zenel Hoxha
Konsull I Nderit
Me mirënjohje te thelle për kontributin tuaj
Ne ndërtimin e një Afrike te Jugut demokrate, pa dallim racial apo gjinie.
Me vlerësim te lart nga Shkëlqesia e Tij Ambasador Prof. Shirish Soni.
Dhe i gjithë ekipi i Ambasadës se Afrikës se Jugut ne Rome.

Exit mobile version