Çudit Ulsiu i PS: Prishja e Parkut bimor të Universitetit Bujqësor e zbukuron vendin!…

Të shkatërrojmë natyrën dhe të betonizojmë vendin’, kjo është motoja me të cilën kanë vepruar gjatë 6 viteve qeverisje Rilindasit.

Studentët e Universitetit Bujqësor kanë denoncuar me zë dhe fihurë, se si deputeti socialist Ulsi Manja, deklaron se prishja e parkut bimor në UBT dhe ndërtimi i një shkolle e zbukuron vendin.
Një deklaratë vërtetë e turpshme.

Ja çfarë shkruajnë studentët
SKANDAL: Sipas deputetit të PS, Prishje e Parkut bimor të UBT për të ndërtuar një shkollë me demek e zbukuron vendin!

E turpshme se si një deputet është pro betonizimit,
Nfakt ky pro ka qenë dhe për Plerat, si plerë që është vet!

Shpërndaje, SKANDAL: Sipas deputetit të PS, Prishje e Parkut bimor të UBT për të ndërtuar një shkollë me demek e zbukuron vendin!E turpshme se si një deputet është pro betonizimit, Nfakt ky pro ka qenë dhe për Plerat, si plerë që është vet!Shpërndaje!

Gepostet von Studentët Denoncojnë am Samstag, 6. April 2019