Ballina Aktualitet Denoncimi tek Basha: Kryeministri më përjashtoi nga bursa e ekselencës, vetëm se...

Denoncimi tek Basha: Kryeministri më përjashtoi nga bursa e ekselencës, vetëm se isha studente greviste

Jam Ambra Nazarko, studente e fakultetit të drejtësisë, Universiteti i Tiranës, viti i dytë bachelor. Kam qenë studente protestuese, studente e ngujuar në Fakultetin e Drejtësisë, studente ekselente, ku me VKM-në e parë të zotit kryeministër, dola në listat e përfitimit të bursës së ekselencës.

Ditën e hënë ne kemi mbyllur ngujimin dhe ditën e dytë dalin listat e tjera dhe emri im nuk figuronte më. Kam kërkuar një vertetim studenti nga fakulteti, ka një muaj dhe akoma nuk ka dalë ai vertetimi çuditërisht.

Exit mobile version