Ballina Aktualitet Studentët protestojnë kundër ndërtimit të paligjshëm në Universitetin Bujqësor

Studentët protestojnë kundër ndërtimit të paligjshëm në Universitetin Bujqësor

Studentët e Universitetit Bujqësor janë ngritur në protestë kundër ndërtimit të paligjshëm që ka nisur mbi Fidanishten. Ndërtimi ka nisur me vemtë kreut të Bashksië së Tiranës Erion Veliaj.

Babëzia e betonit jo vetëm që nuk ndalet, por ka arritur edhe tek fidanishtja e Universitetit Bujqësor.
Ndërkohë, për të ndfalur protestëne studentëve janë dërguar forcat e policisë.

Për këtë ngjarje ka reaguar edhe pdedagogu I këtij Universiteti Jamrabër Malltezi.

“Keta me xhakete te kuqe mos kane ardhur te kerkojne tabelen informuese te punimeve ndertimore mbi fidanishten e UBT?

Nese nje qytetar i thjeshte ben ndertim pa leje dhe pa tabele informuese e marrin ne polici. Po ketu?, shkruan Malltezi në një postim në Facebook duke publikuar edhe foton e mëposhtëme.

Exit mobile version