Ballina Aktualitet Një makinë sulmon banorët në protestën e Unazës së Re, policia nuk...

Një makinë sulmon banorët në protestën e Unazës së Re, policia nuk ndërhyn

Një person me automjet ka sulmuar banorët që protestonin në Unazën e re. Mjeti që drejtohej nga një shtetas i paidentifikuar ende hyri mes turmës ku kishte më së shumti gra dhe fëmijë.

Momenti ka qenë tmerrues dhe në video dëgjohen ulërimat e fëmijëve të traumatizuar. Policia e cila ndodhej shume pranë vendit të ngjarjes nuk ka ndërhyrë dhe ka qëndruar indiferente ndaj këtij sulmi që mund të kishte qenë me pasoja fatale për jetën e protestuesve, grave dhe fëmijëve të tyre.

Exit mobile version