Ballina Aktualitet Zëri i Amerikës transmeton direkt protestën e opozitës…

Zëri i Amerikës transmeton direkt protestën e opozitës…

Opozita ka nisur protestën e rradhës prej orës 09:30 para Kuvendit të Shqipërisë, në një kohë kur deputetë të mazhorancës dhe ata që konsiderohen si “opozita e re” ndodhen në seancën plenare.
Qytetarët ndodhen para hyrjes kryesore të Kuvendit, ndërsa fjalimet kryesore në protestë po mbahen nga të rinjtë dhe studentët.
Ndërkohë protesta e opozitës po transmetohet direkt nga Zëri i Amerikës në faqen zyrtare në rrjetin social.

Exit mobile version