Shterrethim në Tiranë! Qytetarët sfidojnë policinë e Lleshit, vërshojnë drejt Parlamentit

Policia ka rrethuar Kuvendin e Shqipërisë, por edhe Ministrinë e Brendshme në këto momente, vetëm pak minuta para nisjes së protestës së opozitës së bashkuar. Megjithatë mijëra qytetarë po vërshojnë drejt Parlamentit për të protestuar kundërqeverisë dhe parlamentuit të krimit.
Policia ka bllokuar udhëkryqin përpara Ministrisë së Brendshme, pasi ajo pikë është caktuar si vendgrumbullim për protestuesit, veçanërisht banorët e Unazës së Re.
Policia sot i ka bërë thirrje në veçanti mediave, gaetarëve dhe operatorëve të largohen nga zona, për shkaqe sigurie.

55869284 117858016054761 74714314778345472 n

56408522 117858099388086 1759951480481120256 n

56679299 117858062721423 1913261025306607616 n