Shpërthen para Parlamentit, policë e protestues shtyhen në protestë…

Një grup i vogël protestuesish dhe disa policë të pozicionuar në hyrje të oborrit të Parlamentit, nga rruga “Xhorxh Bush” kanë krijuar disa incidente të vogla, që ndodhin shpesh në protestë.
Ata janë shtyrë mes tyre me trup, një veprim që më shumë se një përplasje, është një shtriqje qoftë për protestuesit ashtu edhe për policët e angazhuar në rrjeshtin e parë.
Për më shumë mund të shikoni videot e mëposhtme.

auto Screenshot 171554279805

auto Screenshot 151554279113 1