Plas revolta studentore, bojkotohet mësimi në Shkodër

Revolta studentore duket se është riaktivizuar sërisht.
Një grup i madh studentësh në Fakultetin e Shkodrës kanë bojkotuar ditën e sotme mësimin duke protestuar pasi nuk është hapur godina e re e fakultetit Juridikut dhe Ekonomikut.
Shumë prej tyre kanë tentuar të krijojnë edhe trazira duke shkelmuar dhe thyer disa nga xhamat e dirtareve të godinës së fakultetit.

faf1fedd 1294 45d0 a7b1 622eea05832f 1