Ky është “80 lekëshi”, spiun i regjimit që provokoi protestuesit

Ky personni në foto është “80 lekëshi” spiun i infiltruar në rradhët e protetestuesve për të krijuar incidente. Ai është pikasur nga masa e protestuesve që e ka denoncuar më fjalët spiuni, spiuni.

Më pas “80 lekëshi” i Leëshit të Ramës është munduar të largohet me shpejtësi. Përgjatë gjithë kohës mbante një kapuc të zi që I mbulonte të gjithë fytyrën dhe nuk e ka hequr atë edhe në momentet pasi është larguar nga protesta sikurse shikohet edhe në foto.

Një përpasje e fortë ka ndodhur në radhët e disa protestuesve para pak minutash. Një grup prej tyre kanë shtyrë me forcë një person që të dilte nga protesta, pasi kishin bindjen se ishte një polici civil, i futur si provokator në radhët e tyre.