Janë çmendur, monstra i Bashkisë, leje ndërtimi edhe në fidanishten e Universitetit Bujqësor!

Janë çmendur. Babëzia e betonit nuk ndalet duke arritur edhe tek fidanishtja e Universitetit Bujqësor. Me leje të Erion Velisë në këtë sipërfaqe të gjelbër ka nisur një ndërtim i ri betoni. Nuk ka transparencë për atë që do të ndërtohet, ndonëse dyshimet janë për një shkollë private. Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar këtë skandal tjetër të Bashkisë së betonit.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha: Pakti me Edvini si pakti me djallin!

Denoncim per vjedhje toke nga Edvini dhe Lal Plehu, dhunimi i masterplanit dhe ndertim mbi fidanishten e UBT
Edhe territoret e UBT viktime e PPP. Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital! sb

I nderuar,
Ju lutem bejeni publike kete veper penale te shumefishte qe po ndodh ne mjediset e Universitetit Bujqesor te Tiranes. Mu tek fidanishtja e UBT lali plehu paska dhene leje ndertimi per nje shkolle (ka gjasa me skemen e vjedhjeve me PPP) ne menyre te fshehte dhe antiligjore.

Kjo pasi (1) toka eshte e UBT dhe jo e Bashkise se se Tiranes dhe (2) UBT ka masterplan te miratuar dhe kjo zone ka pjerresi te madhe dhe eshte miratuar per fidanishte dhe ky vendim eshte firmosur edhe ne KKT nga vete ai qe mbush hundet me vija te bardha dhe nuk merr vesh cfare firmos dhe cfare llafos.

Ky esht dhe rezultati i pare i paktit me Edvinin apo si çpo e quajn studentet paktit me djallin. Ps fotot tregojne se aty ku vjet mbollen peme per fidanishte tani kane futur makinerite per ndertim.

betoni 2