Gjyqtarja që dënoi Zaganin caktohet të lirojë Tahirin!

Ish-komisari i Policisë Dritan Zagani, tashmë në ekzil, ka denoncuar nëpërmjet një statusi në profilin e tij në facebook, faktin që gjyqtaria e Krimeve të Rënda Flora Hajredinaj, e njëjta që me porosi të Saimir Tahirit e la në qeli Zaganin për 6 muaj, po e njëjta është caktuar që të gjykojë Saimir Tahirin për ‘Trafik Ndërkombëtar të Lëndëve Narkotike’
Sigurisht ky postim i Zaganit përbën një sens sa kohë të gjitha akuzat e tij ndaj Tahirit janë vërtetuar, dhe e njëjta gjyqtare shkon tani të shpëtojë nga burgu ish-ministrin e Brendshëm.
Postimi i plotë i Dritan Zaganit zagani
Gjyqetaria e Krimeve te Renda Flora Hajredinaj, qe ne 2014 me kerkese te palo-prokurorit Anton Martini dhe porosi te Sajes me mbylli mua per 6 muaj ne burg,dhe pas shkeljes se afateve me 8 dite nga Prokurori i “hekurt” Anton Martini,ne vend te lirimit te menjehershem si e parashikon ligji per shkelje te tilla, po me mareveshje te zeza me kalon ne “arrest shtepie”.

Sot rreth 5 vjet mbas, lexoj ne media qe e njejta gjyqetare e nderuar eshte pjese e treshes qe do na gjykoje te pandehurin Sajmir Tahiri per vepren “Trafik nderkombetar droge” ne bashkepunim etj vepra te renda, ku i pandehuri eshte ne gjendje te lire.
Pra o shqiptare ky eshte nje nga arritjet me te forta qe ky “veting” na e solli drejtesine tone te korroptuar ne nje zhdrejtesi brilante.
Vlen te permendim me kete rast si arritje e vetingut edhe se shpejt do kemi palo-prokurorin Anton Martini nje nga anetaret me “brilant” te SPAK-ut.
P.S…si tia ve emrin kesaj qe po ndodh me zhdrejtesine tone te kalbur, se veting per tu bere drejtesi nga sa ndodh nuk ka gjasa te jete!?!?!?

tahiri3

moisihabilaj