FRPD nis marshimin, mesazhi i të rinjve drejtuar Ramës!

Risia e protestës së ditës së sotme është pikërisht pushteti dhe vendimmarrja që i është besuar pikërisht të rinjve demokratë. Sic edhe u paralajmërua, drejtimin e kësaj proteste nga ana e demokratëve do ta mbanin të rinjtë e FRPD ndërsa atyre do t’i bashkohen edhe zyrtarët të tjerë të Partisë Demokratike si dhe aleatët e pandashëm në këto protesta, LSI dhe LRI.
Në marshimin e tyre nga selia e PD deri në ambjentet përpara Parlamentit, ajo që vihet re është jo vetëm një numër i madh pjesmarrësish, por edhe prezanca e ‘stisur’ e kreut të qeverisë Edi Rama. Njëri nga protestuesit është maskuar si kryeministri Rama dhe marshon bashkë me demoktatët, si një shenjë e ‘kapjes’ së tij nga protestuesit.

33

auto Screenshot 151554279113 1

auto Screenshot 171554279805

rama ik1