Rama pritet me protesta edhe në Librazhd, ndërhyn policia!

Rama është pritur me protesta edhe në fshatin Rrajcë të Librazhdit. Kryeministri Rama vazhdon turin e tij me takimet me qytetarët e bashkvie të ndryshme dhe gjatë ditës së sotme ka ndaluar në Rrajcë në kuadër të prezantimit të projektit të ujit.

Ky prezantim nuk është pritur edhe aq mirë nga banorët e zonës. Edhe sot ai është pritur me protesta duke bllokuar rrugën hyrëse.

Protestuesit kanë tentuar të bllokojnë lëvizjen e eskortës dhe kryeministrit, por policia ka ndërhyrë duke krijuar normalitet ne qarkullim.

Më pas protestuesit janë shpërndarë paqësisht dhe nuk janë shënuar incidente të tjera.

foto protesta