Basha: “Asnjë kufizim nuk do të ketë për mediat, në asnjë ngjarje politike të PD”

Kryetari i PD, Basha në tryezën me titull “Liria e medias në funksion të mbrojtjes së demokracisë”, u shpreh se, asnjë kufizim nuk do të ketë për mediat, në asnjë ngjarje politike të Partisë Demokratike.
“Në dijeninë time askush nuk ka penguar ndjekjen e aktiviteteve të opozitës, por nëqoftëse është kështu, le ta bëj reflektimin sot dhe publikisht para të gjithëve.
Absolutisht, në asnjë aktivitet publik timin si kryetar i opozitës, apo të bashkëpunëtorëve të mi, nuk ka për të pasur asnjë kufizim të pranisë mediatike. Unë e di se aktivitetet e mia janë transmetuar live në Facebook, të plota, pa prerje, nuk është prerë as fillimi, as fundi. Megjithatë, për t’ju përgjigjur një kërkese konkrete të ngritur sot, po ju them sot se asnjë kufizim nuk do të ketë në asnjë ngjarje politike të Partisë Demokratike, në veçanti timen si kryetar i Partisë Demokratike”.

Screenshot 1 146