Vokshi reagon e revoltuar: Sot policia dhunoi gratë dhe vajzat

”Nuk më ndalon dot askush për të protestuar paqësisht. Kemi marrë leje dhe nuk po na lejojnë. Do protestojmë kudo rreth e rrotull Parlamentit dhe Parlamentin e ka rrethuar populli. A mund të vihet dorë ndaj grave? Sot policia dhunoi gratë dhe vajzat. Kjo është e tmerrshme,’ tha ish-deputetja e PD, Albana Vokshi.
Sëbashku me demokratë të tjerë, ish-deputetja i ka bërë thirrje jo vetëm Policisë por edhe gjithë Shqiptarëve të sensibilizohen me to dhe të ndërgjgjësohen për situatën kaotike në të cilën ndodhet jo vetëm vendi, por edhe në të cilën po zhvillohet protesta.

44 1