Ballina Aktualitet Tirana në shteterrethim, policia dhe forcat speciale bllokojnë të gjitha rrugët

Tirana në shteterrethim, policia dhe forcat speciale bllokojnë të gjitha rrugët

Tirana ndodhet në shtetrrrethim! Të gjithë rrugët që të çojnë në afërsi të sallës së Kuvendit janë bllokuar nga forca të shumta policore dhe nga forcat speciale.
Qytetarët po mblidhen në afërsi të kuvendit të ftuar nga opozita për të protestuar kundër qeverisë.
Edhe pedonalja është e bllokuar biles ka patur tensione në mes të qytetarëve që donin të kalonin në atë aks dhe policisë së shumtë në numër.

Exit mobile version