Tension mes policisë dhe protestuesve, banorët e Unazës së Re bllokohen tek Ministria e Brendshme

Banoret e Unazës së Re nuk janë lejuar t’i afrohen kordonit të Policisë në hyrje të pedonales “Murat Toptani”. Pas këtij vendimi të policisë, ka patur tensione ems banorëve dhe forcave policore.
Sipas uniformave blu po presin të vijë një delegacion holandez dhe nuk duhet që protestuesit të afrohen.
Protetsuesit janë duke u grumbulluar në Tiranë përreth godinës së parlamentit, ndërsa Tirana ndodhet në shtetrrethim. Qindra forca policore janë pozicionuar në rrugët hyrëse të kryeqytetit duke bllokuar mjetet që vijnë nga rrethet.

protesta2