Shpërthejnë memet në rrjetet sociale, ja si tallen me Ramën dhe Ballën

Protesta e sotme para Parlamentit, përveç jehonës në mediat vendase dhe ato të huaja, ka qenë frymëzim edhe për memet që po qarkullojnë në rrjetet sociale.
Dhuna ndaj ivalidit Gjergj Çuni dhe përdorimi i xhamisë së madhe nga policia kanë qenë dy momente të protestë që kanë shkaktuar më shumë zemëratë mes qytetarëve.
Ja disa prej memeve që po bëjnë xhiron e rrjetit:

6 11

2 27

3 24

5 15

auto meme11553795867