Protestuesit nxijnë Lleshin, bojatiset Ministria!

Mijëra shqiptarë janë mbledhur tek ministria e Brendshme nën thirrjet “lironi djemt tanë”, kanë bojatisur godinën e Ministrisë.
Ndërkohë që protestuesit janë zhvendosur te Ministria e Brendshme, Boja e zezë ka mbuluar derën dhe një pjesë të murit ballor të Ministrisë së Brendshme. Ata janë zhvendosur aty pak minuta më parë. Duket se kjo është përgjigja e protestuesve për gazin e përdorur ndaj tyre protestat e mëparshme.
Në muret e ministrisë është hedhur bojë e zezë dhe janë vendosur parrulla të ndryshme.

c574725b d97f 4995 96f4 f894b828b057

11 9