“Jam nëna e Dorian Protoduarit, i arrestuar nga policia e krimit, kjo është qeveri e drogës, prostitucionit”…

“Jam nëna e Dorian Protoduarit, djalit të arrestuar nga policia e krimit pse proteston për të mbrojtur banesën e tij”. Me këto fjalë iu drejtua nëna e Prtoduarit protestuesve tek Parlamenti. Nëna e Dorian Protoduarit, protestuesit të Unazës së Re, arrestuar prej disa ditësh, ka bërë thirrje nga protesta që të gjithë qytetarët t’i bashkohen protestës për të larguar këtë qeveri të korruptuar dhe banditësh.
Pasi ka denoncuar vjedhjen gjigande të qeverisë të projektuar tek segmenti i Unazës së re, ku do t’u shemben shtëpitë dhe banesat e tyre, zonja Protoduari thirri: “Ju jeni qeveri e krimit, drogës, prostitucionit, ndaj duhet të ikni! Rama ik!’

33 1