Ballina Aktualitet Gjak te Parlamenti, protestuesi: Polici që më goditi më tha do t’u...

Gjak te Parlamenti, protestuesi: Polici që më goditi më tha do t’u shkelim me këmbë!

Një nga protestuesit është gjakosur nga policia para Parlamentit. Situata është tensionuar dhe ka patur përplasje të forta mes policisë dhe protestuesve tek Kuvendi por edhe në rrugët që të çojne në afërsi të Parlementit.
Nga përlasja me policië ka mbetur ëdhe një protestue si plagsur. Protestuesi i plagosur ka deklaruar se polici që e ka goditur i ka thëne: Do t’u shkelim me këmbë.

Exit mobile version