Protesta, nesër në orën 9:30 rrethohet Parlamenti

Nesër do të jetë proteasta e radhës e opozitës para Parlamentit. Protesta do të fillojë në orën 09:30 para Kuvendit të Shqipërisë, ndërsa në orën 10:00 është parashikuar që të nisë seanca parlamentare.
Opozita ka paralajmëruar që do të mbajë protesta çdo ditë që do të ketë seancë parlamentare.

Protesta paraardhëse u mbajt të enjten e 21 marsit, ku policia procedoi 29 persona, 6 prej të cilëve u arrestuan. Megjithatë, qytetarët kanë paralajmëruar se do të mblidhen në protestë dhe nuk i tremben presionit të qeverisë dhe arrestimeve politike.

protest