Berisha: Banorët e Astirit e gdhijnë në protestë para narkopolicisë së Sandër Kimikut

Ish-Kryeministri Berisha ka reaguar për arrestimin e një familjeje të tërë në zonën e Astirit si hakmarrje pse protestojnë prej 5 muajsh për mbrojtjene banesës së tyre. Berishapublikon një video ku duken banorët që qëndrojnë para Drejtorisë së Policisë përgjatë gjithë natës duke ëkrkuar lirimin e 7 protestuesve.
Postimi i ish-Kryeministrit Berisha
Qendrestaret e Astirit e gdhijne ne proteste para drejtorise se Narko Policise.
Narko policia e Edvinit dhe Vasal Kimikut te tij arrestojne ne hakmarje primitive nje familje te tere edhe te mitur.
Dritan Çejku
Altin Çejku
ADRIATIK Çejku
Hekuran Çejku
Defrim Çejku
Gzim Çejku 15 vjeç
Qemal Çejku
Jane te gjithe te nje familje! sb

Qendrestaret e Astirit e gdhijne ne proteste para drejtorise se Narko Policise.Narko policia e Edvinit dhe Vasal Kimikut te tij arrestojne ne hakmarje primitive nje familje te tere edhe te mitur.Dritan ÇejkuAltin ÇejkuADRIATIK ÇejkuHekuran ÇejkuDefrim ÇejkuGzim Çejku 15 vjeçQemal ÇejkuJane te gjithe te nje familje! sb

Gepostet von Sali Berisha am Mittwoch, 27. März 2019