Berisha publikon skandalin: Italia kërkon shkarkimin e diplomatit të Ramës

Skandalet e Rilindjes tashmë i kanë kaluar kufijtë shqiptarë. Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar ditën e sotme denoncimin e një emigranti shqiptar, i cili thekson se shteti italian ka kërkuar largimin e Edmond Kumarakut, pasi ai ishte i dypunësuar dhe në ambasadën Postimi i ish-Kryeministrit Berisha
Italia kerkon largimin e pseudodiplomatit shqiptar!
Lexoni per palodiplomate qe nuk njohin asnje ligj perveç xhepit!
Qytetari dixhital denoncon:
Diplomatin mik te Taulant Bego Yaris, kryetar i PS ne Itali.
Lexoni mesazhin e tij. sb
Pershendetje Doktor, ky dipllomati i shkarkuar Edmond Kumaraku eshte shkarkuar sepse ishte i dypunesuar ne itali ne komunen e Riminit dhe ne ambasaden shqipetare , dhe ka kerkuar ministria e jashtme italiane shkarkimin e tij. Ky person eshte dhe kryetari i ps itali, merrte pjese ne takimet elektorale te Taulant Ballajt dhe Jyrgis Cyrbja ne shkelje te plote te ligjit per dipllomatet.