Rama përfundon në WC, ja nisma e re në rrjetet sociale

Forumi Rinor Demokratik ka nisur nisur online në rrjetet sociale sfidën “Rama iK”. Kjo sfidë ka si qëllim largimin e kryeministrit nga pushteti.
Të gjithë njerëzit ftohen të shkruajnë emrin e Ramës në çfarëdo objekti në hashtagun “Rama ik”.
“Nuk duhet të ikin bluzat e bardha nga ky vend, duhet të ikë Rama”, shkruan një nga aktivistet në statusin e saj.
Të rinjtë ftojnë shokët në rrjetet sociale që kjo fushatë e tyre të zgjerohet sa më shumë.
Në disa foto të postuara të rinjtë kanë shkruar emrin e Ramës në ëc dhe ne objekte të tjera.

WhatsApp Image 2019 03 20 at 11.37.38