Skandali/ Mësuesit dhe nxënësit, me detyrim në aktivitetet e “Ditës së Verës”

Ish-deputetja e PD, Albana Vokshi ka reaguar ndaj sjelljes së pushtetit që po detyron mësuesit e kryeqytetit të dalin në shesh për të festuar ditën e verës së krreut të Bashkisë Erion Veliaj.
“Nuk u mjaftuan që e shtynë Ditën e Verës. Nuk u mjaftuan që nga ditë feste, po e bëjnë “anti-miting”
“Por po detyrojnë gjithë administratën dhe mësuesit të dalin në shesh”, shkruan Vokshi në postim në Facebook.
Postimi i saj i plotë
Skandali me “Ditën e Verës” – si po detyrohen mësuesit të dalin në shesh bashkë me fëmijët e tyre
Nuk u mjaftuan që e shtynë Ditën e Verës,
Nuk u mjaftuan që nga ditë feste, po e bëjnë “anti-miting”
Por po detyrojnë gjithë administratën dhe mësuesit të dalin në shesh.
Ja si Drejtoresha e Gjimnazit “Sami Frashëri” detyron mësuesit bashkë me fëmijët e tyre të dalin në pikë të mëngjesit.

auto vokshi sms1552819926